Ny avtale med Intersport Holmestrand

Postet av Thorleif Rustad den 23. Jan 2020

Hof idrettslag har inngått ny avtale om levering av sportsutstyr til våre grupper.

Som en del av avtalen er det nå Select som står for klubbtøyet vårt.

Vi har hatt en god prosess i idrettslaget hvor økonomigruppa har vært i kontakt med flere aktuelle sportsbutikker. I sum har vi kommet frem til at Intersport Holmestrand gir oss en god løsning til beste for våre grupper.

Blant annet nevnes rabatterte priser på forbruksmateriell til gruppene, samt rabatt på idrettsrelatert utstyr for den enkelte.

Som en del av avtalen er Intersport Holmestrandsponsor for Hoftoppers.

Tirsdag 25.februar arrangerer vi klubbkveld i Hofhallen hvor det er muligheter for å kjøpe klubbtøy til rabatterte priser. Tilbudet varer en uke fra klubbkvelden og gjelder alle medlemmer i Hof IL.

Her vil du møte representanter fra Intersport Holmestrand og Select.
Mulig å prøve tøyet før bestilling.

Mer informasjon om klubbkvelden finner du her:
Klubbkveld 25 februar.pdf

Vestfold idrettsgalla

Postet av Thorleif Rustad den 4. Nov 2019

Lørdag 2. november var det duket for idrettsgalla på Oslofjord Convention Center. Flere representanter fra Hof idrettslag var tilstede.

Jette Anholt, Tom Arne Akerholt og Svein Willy Røyne fikk alle tildelt Vestfold idrettskrets hederstegn i gull etter nominasjon fra Hof IL.

Alle som var nominert til årets ildsjel ble også tildelt hederstegnet, dermed fikk også Harald Weseth sitt velfortjente hederstegn i gull.

Vinner i kategorien årets ildsjel, hvor Harald var en av de nominerte, ble Fred Skarstein fra Vear IL. Vi gratulerer.

I kategorien Årets breddearrangement var turngruppas arrangement Hof Sol nominert.
Her gikk prisen til Sandar cup.

Tom Arne Akerholt fikk også plakett for å ha tatt idrettsmerket 30 ganger.

Hof IL fikk med dette god uttelling med fire hederstegn i gull og en plakett for tatt idrettsmerke 30 ganger til Tom Arne.

Det var en flott kveld og et veldig bra arrangment hvor alle fra Hof IL med følge koste seg hele kvelden.

- De nominerte i kategorien "Årets ildsjel" venter på at vinneren avsløres.

-God stemning i salen hvor idretten i Vestfold ble feiret

Hof-Sol nominert på Vestfold idrettsgalla

Postet av Thorleif Rustad den 14. Okt 2019

Turngruppas årlige arrangement HOF-SOL er nominert i kategorien "Årets breddearrangement" under Vestfold Idrettsgalla som finner sted på Oslofjord Convention Center 2.november i år.

HOF-SOL er en aktivitetsdag for utviklingshemmede i alle aldre. Dette er et lavterskeltilbud med utfordringer for alle. Arrangementet er populært og godt besøkt. Her kommer det deltakere fra langt utenfor Vestfold fylkes grenser.

Vi krysser fingrene og ønsker lykke til.

Her er de andre nominerte i kategorien:

Nominert til Årets ildsjel 2019

Postet av Thorleif Rustad den 14. Okt 2019

Idrettsrådene i Holmestrand, Sande og Svelvik har nominert Hof idrettslags løypekjører, maskinsjef, "kunstgressvedlikeholder" og mangeårige ildsjel Harald Weseth til "Årets ildsjel" på Vestfold Idrettsgalla. Idrettsgallaen finner sted 2.november på Oslofjord Convention Center.

Vi syns dette er vel fortjent, og håper du syns det samme.

Harald er viktig for mange ledd i Hof IL. Han sitter i hovedstyret. Han vedlikeholder kunstgresset til glede for fotballspillerne, han kjører løyper til glede for langrennsløperne. Både aktive og ikke minst for alle bygdas mosjonister. Han kjører i hoppbakken til glede for hopperne. Han kjører akebakken ved kirken til glede for skole, barnehage og alle som ellers bruker akebakken. Han legger ned en formidabel innsats med å skilte og merke Hof Toppers løypene hvert eneste år. For å nevne noe.

I denne linken kan du lese grunnlaget for nominasjonen, og avgi din stemme:

PS: Husk å stemme via både PC og mobil!

DEL OG STEM PÅ HARALD!

- Harald i kjent positur i Hof ILs løypemaskin. Her sammen med løypekjørerkollega Alf Åsberg. Foto: Jarlsberg Avis

Nå kan du prøve petanque

Postet av Thorleif Rustad den 9. Sep 2019

Holmestrand Petanqueklubb kommer til Hof mandag 16.september, fra kl. 18:00

Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus.

Passer for alle aldre, barn og godt voksne, med eller uten funksjonshemming, et spill som er lett å lære.

Har du lyst til å prøve? De er tilstede på grusbanen ved Hofhallen fra kl. 18.00 – 19.30.

VELKOMMEN !