Vestfold idrettsgalla

Postet av Thorleif Rustad den 4. Nov 2019

Lørdag 2. november var det duket for idrettsgalla på Oslofjord Convention Center. Flere representanter fra Hof idrettslag var tilstede.

Jette Anholt, Tom Arne Akerholt og Svein Willy Røyne fikk alle tildelt Vestfold idrettskrets hederstegn i gull etter nominasjon fra Hof IL.

Alle som var nominert til årets ildsjel ble også tildelt hederstegnet, dermed fikk også Harald Weseth sitt velfortjente hederstegn i gull.

Vinner i kategorien årets ildsjel, hvor Harald var en av de nominerte, ble Fred Skarstein fra Vear IL. Vi gratulerer.

I kategorien Årets breddearrangement var turngruppas arrangement Hof Sol nominert.
Her gikk prisen til Sandar cup.

Tom Arne Akerholt fikk også plakett for å ha tatt idrettsmerket 30 ganger.

Hof IL fikk med dette god uttelling med fire hederstegn i gull og en plakett for tatt idrettsmerke 30 ganger til Tom Arne.

Det var en flott kveld og et veldig bra arrangment hvor alle fra Hof IL med følge koste seg hele kvelden.

- De nominerte i kategorien "Årets ildsjel" venter på at vinneren avsløres.

-God stemning i salen hvor idretten i Vestfold ble feiret

Hof-Sol nominert på Vestfold idrettsgalla

Postet av Thorleif Rustad den 14. Okt 2019

Turngruppas årlige arrangement HOF-SOL er nominert i kategorien "Årets breddearrangement" under Vestfold Idrettsgalla som finner sted på Oslofjord Convention Center 2.november i år.

HOF-SOL er en aktivitetsdag for utviklingshemmede i alle aldre. Dette er et lavterskeltilbud med utfordringer for alle. Arrangementet er populært og godt besøkt. Her kommer det deltakere fra langt utenfor Vestfold fylkes grenser.

Vi krysser fingrene og ønsker lykke til.

Her er de andre nominerte i kategorien:

Nominert til Årets ildsjel 2019

Postet av Thorleif Rustad den 14. Okt 2019

Idrettsrådene i Holmestrand, Sande og Svelvik har nominert Hof idrettslags løypekjører, maskinsjef, "kunstgressvedlikeholder" og mangeårige ildsjel Harald Weseth til "Årets ildsjel" på Vestfold Idrettsgalla. Idrettsgallaen finner sted 2.november på Oslofjord Convention Center.

Vi syns dette er vel fortjent, og håper du syns det samme.

Harald er viktig for mange ledd i Hof IL. Han sitter i hovedstyret. Han vedlikeholder kunstgresset til glede for fotballspillerne, han kjører løyper til glede for langrennsløperne. Både aktive og ikke minst for alle bygdas mosjonister. Han kjører i hoppbakken til glede for hopperne. Han kjører akebakken ved kirken til glede for skole, barnehage og alle som ellers bruker akebakken. Han legger ned en formidabel innsats med å skilte og merke Hof Toppers løypene hvert eneste år. For å nevne noe.

I denne linken kan du lese grunnlaget for nominasjonen, og avgi din stemme:

PS: Husk å stemme via både PC og mobil!

DEL OG STEM PÅ HARALD!

- Harald i kjent positur i Hof ILs løypemaskin. Her sammen med løypekjørerkollega Alf Åsberg. Foto: Jarlsberg Avis

Nå kan du prøve petanque

Postet av Thorleif Rustad den 9. Sep 2019

Holmestrand Petanqueklubb kommer til Hof mandag 16.september, fra kl. 18:00

Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus.

Passer for alle aldre, barn og godt voksne, med eller uten funksjonshemming, et spill som er lett å lære.

Har du lyst til å prøve? De er tilstede på grusbanen ved Hofhallen fra kl. 18.00 – 19.30.

VELKOMMEN !

Hofløpet 2019

Postet av Thorleif Rustad den 1. Sep 2019

Deltakerrekord i Hofløpet!

Hele 95 deltakere stod på startstreken i årets utgave av Hofløpet.

På Idrettens dag arrangerer Langrennsgruppa Hofløpet som går over tre distanser.

Først ut var 400 meter. Her var det mange spente barn som la ut i en forrykende fart rundt grusbanen. Nattens regnvær gjorde at noen vanndammer måtte forseres, men det gjorde ingenting. Noen løp rett gjennom mens andre løp rundt. I mål vanket det medalje rundt halsen og et glass saft. Mange blide fjes å se.

Tom Arne Akerholt var dagens speaker og heiet alle inn i mål.

Straks 400-metern var over var det klart for start i de to lengste distansene. 1,5 km og 3 km. I år var løypene endret. Vi tok i bruk den nye turløypa Bråtan og det så ut til at deltakerne tok endringen vel imot.

På 1,5 km var Karl Magnus Rustad raskest med tiden 4:49

På 3 km var det knyttet spenning til hvem som skulle gå av med seieren. Ville Tor Harald Herland klare å ta seieren for tredje året på rad? Både Sander Floeng og Kristian Dahl var reelle utfordrere til å komme først i mål. Men som bildet viser, Herland kom først. Vi gratulerer med en fin tid på 11:21.

Blant jentene var det Mariann Solberg som var raskest på 3 km med tiden 13:38

Vi gratulerer med vel gjennomført til alle som deltok i Hofløpet - i 2020 satser vi på over 100 til start!

Vi minner også om at det er løpskarusell med oppstart onsdag 11.september.

Her kan du lese hele resultatlista.