Jubileumscup

Postet av Hof IL - Håndball den 3. Mai 2024

På søndag er det duket for jubileumscup i Hofhallen. Her skal de tre minste lagene våre i aksjon. Vi har åpen kiosk med baguetter, sushi, donuts og andre kioskvarer. Maskoten til NHF kommer, og det blir premier til alle deltagere! 

Her er kampoppsettet for dagen: 

Alle disse fine håndballspillerne skal i aksjon i helgen! 


 

Vi håper mange kommer for å heie på de fine og flinke spillerne våre! Hof Håndball Jenter 09 - første kamp på stor bane

Postet av Hof IL - Håndball den 16. Jan 2018


Jenter 9 var veldig spente før sin første kamp på stor bane. De brukte litt tid på å bli vant til å løpe lenger, være flere spillere på banen og justere skuddet mot mål da avstanden også her er større enn på liten bane. De ble bedre og bedre etter hvert. Foreldregruppa var også ivrig, kanskje de ivrigste i hele hallen. Jentene hadde med seg maskot og godt mot!

Første kamp var 0-0 veldig lenge. Så scoret Tønsberg Turn noen kjappe mål til 0-3. Men våre jentene hadde en rask opphenting og kampen endte 4-3. Siste mål med et sekund igjen av kampen. Stor jubel! Mange spillere på scoringslista og en ny keeper i hver kamp. Amalie, Erle og Helene sto i mål i hver sin kamp. Tøffe jenter!

De to neste kampene var jevne hele veien, men være jenter scoret flest mål! 

Takk for en super dag - og takk til trenere og teamet rundt. 
Flott helg for Hof Håndball Jenter 12

Postet av Hof IL - Håndball den 15. Jan 2018


Jenter 12 hadde en flott treningssamling med overnatting i Hofhallen den første helgen i januar i år. Det hele startet med en to timers treningsøkt fredagskvelden før foreldrene kom med hjemmebakt pizza som jentene koste seg med på møterommet. Der så de på filmklipp fra sesongens kamper på projektor før en artig Kahoot quiz. Planen etter dette var å se film, men jentene hadde fortsatt energi igjen, så derfor ble det heller diverse ballspill utover de sene nattetimer. På lørdagen stilte foreldrene igjen opp med frokost, før det var en lettere treningsøkt med mange artige øvelser. Takk for en fin helg! 

Tusen takk til alle som stiller opp og lager gode opplevelser for spillerne. 
En spesiell takk til teamet rundt laget! 
Lisens 2017-2018

Postet av Hof IL - Håndball den 28. Nov 2017Håndball-lisensen 2017-18

Hvem skal løse lisens?

Alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet skal løse lisens fra og med det kalenderåret de fyller 13 år. (Fra 01. januar 2018 er spillere født 2005 lisenspliktige.) Ledere som føres på kamprapporten i NHFs kamptilbud plikter også å løse lisens. Med NHFs kamptilbud menes Eliteserien, 1. og 2. divisjon (også kalt nivå 1-3), NM Senior, NM Junior, NM Beachhåndball, LERØYserien 18 og Bringserien 16. Det er ikke krav til lisens for ledere på kamprapporten i den regionale kvalifiseringen til Bringserien 16. 

Når forfaller lisensen til betaling?

Lisensen forfaller til betaling 1. september hvert år og har gyldighet frem til 31. august det påfølgende år. NB: Forfallsdato for lisensen 2017/18 er 1. september 2017. For spillere som fyller 13 år i 2018, betales det lisens som gjelder for perioden 1. januar til 31. august 2018. Denne har forfall 1. januar 2018.  

Hva innebærer lisensordningen?

Lisensordningen er mer enn bare en forsikringsordning. Forsikringen er en gode som følger med ordningen.  Lisensplikten er hjemlet i Lov for Norges Håndballforbund og reglement for lisens og deltagerberettigelse. Lisensordningen ble opprettet i NHF på Håndballtinget i 1989 og har gjennom årene bidratt til utvikling av håndballidretten i tillegg til å dekke forsikringspremie.

Vær oppmerksom på at en lisensforsikringen ikke bare er relatert til kamp. Den dekker også skader som oppstår på trening, og derfor er det viktig av den betales før 1. september.

Slik betaler du lisens

Lisensen er tilgjengelig i Min Idrett(*) for alle som betalte lisens forrige sesong. Personer med registrert e-postadresse får egen melding om lisensen via e-post. Skal du ikke spille håndball denne sesongen, kan du bare se bort fra lisenskravet. 

Lisensen betales med KID via nettbank eller via betalingsløsningen i Min Idrett.  Du finner ditt KID-nummer i Min Idrett. Kontonummer er: 7874 05 97301. NB: Din KID endres fra år til år, slik at du kan ikke benytte fjorårets KID når du skal betale årets lisens.

For de som ikke betalte lisens forrige sesong, må klubben eller klubbens region opprette et lisenskrav i Sportsadmin (SA). Alle klubbledere, som er registrert i våre systemer, har tilgang til å gjøre dette.


For mer info se her

Tekst og bilde hentet fra handball.no