Hof Håndball Jenter 09 - første kamp på stor bane

Postet av Hof IL - Håndball den 16. Jan 2018


Jenter 9 var veldig spente før sin første kamp på stor bane. De brukte litt tid på å bli vant til å løpe lenger, være flere spillere på banen og justere skuddet mot mål da avstanden også her er større enn på liten bane. De ble bedre og bedre etter hvert. Foreldregruppa var også ivrig, kanskje de ivrigste i hele hallen. Jentene hadde med seg maskot og godt mot!

Første kamp var 0-0 veldig lenge. Så scoret Tønsberg Turn noen kjappe mål til 0-3. Men våre jentene hadde en rask opphenting og kampen endte 4-3. Siste mål med et sekund igjen av kampen. Stor jubel! Mange spillere på scoringslista og en ny keeper i hver kamp. Amalie, Erle og Helene sto i mål i hver sin kamp. Tøffe jenter!

De to neste kampene var jevne hele veien, men være jenter scoret flest mål! 

Takk for en super dag - og takk til trenere og teamet rundt. 

Flott helg for Hof Håndball Jenter 12

Postet av Hof IL - Håndball den 15. Jan 2018


Jenter 12 hadde en flott treningssamling med overnatting i Hofhallen den første helgen i januar i år. Det hele startet med en to timers treningsøkt fredagskvelden før foreldrene kom med hjemmebakt pizza som jentene koste seg med på møterommet. Der så de på filmklipp fra sesongens kamper på projektor før en artig Kahoot quiz. Planen etter dette var å se film, men jentene hadde fortsatt energi igjen, så derfor ble det heller diverse ballspill utover de sene nattetimer. På lørdagen stilte foreldrene igjen opp med frokost, før det var en lettere treningsøkt med mange artige øvelser. Takk for en fin helg! 

Tusen takk til alle som stiller opp og lager gode opplevelser for spillerne. 
En spesiell takk til teamet rundt laget!