Årsmøte 2023

Postet av Hof IL den 25. Mar 2024

Torsdag 19. mars avholdte Hof idrettslag årsmøte med ca 40 medlemmer til stede. Det ble ingen endringer i hovedstyret da alle som var på valg sa ja til gjenvalg. Hovedstyret i Hof il består i 2024 av: Leder: Tom Arne Akerholt, Nestleder: Linn Sveen-Larsson, Kasserer: Øyvind Svendsen, Sekretær: Espen Elvekrok, Styremedlem: Petter Korslund, Maskinsjef: Harald Weseth. I tillegg er alle gruppeledere medlem av hovedstyret.

Totalt hadde idrettslaget en inntekts og utgiftsside på ca kr 1,75 million kroner og endte samlet opp med et overskudd på kr 1.900,-

Aktivitetsnivået begynner å ta seg opp, men virkningene etter korona hvor en del utøvere ble borte henger fortsatt igjen. Målet for 2024 er økende aktivitet.

Grete og Johan Lysakers innsatspokal som har blitt delt ut siden 1984, ble for 2023 tildelt familien Sveen-Larson. Christian, Linn og Ludvig Sveen-Larson har gjort en kjempeinnsats for fotballgruppa i mange år.

Øvrige utmerkelser som ble utdelt på årsmøtet: Thomas Furuheim for 10 år i turkomiteen, Madelen Bringaker for 15 år i turngruppa, Sven-Erik Solberg for 20 år i hoppgruppa, Tom Arne Akerholt for 40 år i forforskjellige verv idrettslaget og Harald Weseth for hele 50 år med forskjellige ansvarsområder og styreverv i Hof il.

Dokumenter fra årsmøtet finner du her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.