Smittevern under kamper i Hofhallen

Postet av Hof IL - Håndball den 29. Okt 2020

Velkommen til Hof hallen.

Personer med luftveissymptomer holder seg hjemme.

Hof hallen er åpen for publikum under alle våre håndballkamper. Vi gleder oss til å få besøk av dere, men før dere tar turen til oss, ønsker vi å gi dere litt informasjon:

 

Publikum:

Vi har ett begrenset antall plasser til tilskuere (30 stk.) Dette betyr at ikke alle kan være med å se kampen. Vi er opptatt av godt smittevern og trenger alles hjelp slik at det er trygt å komme på kamp. Det er satt opp sittematter. Disse skal være der de er lagt/tapet fast. Det skal være 1 meter mellom hver tilskuer. Dette gjelder også familiemedlemmer. Vis hensyn og sett deg på tribunene raskest mulig, og bli helst sittende på plassen din til du forlater hallen igjen. Bruk antibac.

Registrering: 

Dette gjøres gjennom en QR-kode, som tar deg videre til en registrering i vipps. Denne QR-koden er tilgjengelig i hallen når dere kommer. (Informasjonen lagres i 10 dager før dette slettes). Spillere, trenere og lagledere registrerer seg i TA før dere kommer til hallen. 

Garderobe:
 
Bortelaget sin garderobe er garderobe nr. 3. Hjemmelaget sin er garderobe nr. 4. Dusjene er stengt. Vi anbefaler å komme ferdig skiftet. 

Kiosk: 

Vi har foreløpig ingen kiosk under kamper.

Smittervernansvarlig:
 
Ved alle våre kamper har vi en smittevernansvarlig tilstede. Denne skal sørge for at smitteverntiltak i Hof hallen blir fulgt. 

 

 

Vi forholder oss til NHF sine smittevernregler.

Hilsen 

Hof IL håndball. 

 

Ved smitte, eller eventuelle spørsmål kontaktes:

Leder i Hof IL håndball,

Ellen Karine Sørum

Epost: ellenkruud@gmail.comSesongstart 2020/2021

Postet av Hof IL - Håndball den 17. Sep 2020

Til helgen spilles de første kampene i Hof hallen. Da er det Gutter 14 som skal spille to kamper. Den første på lørdagen og den andre på søndagen. 


På grunn av smitteverntiltak ved følge av korona, så er det vurdert dit hen at Hof hallen har en kapasitet på 25 tilskuere. 

Vi kommer ikke til å ha kiosksalg i starten av sesongen. 

Men følg gjerne lagene LIVE på appen "Min håndball". 


Det viktigste er at barna våre får spille håndball og har det gøy. 
I denne perioden får vi mindre inntekter ved inngang og kiosksalg. 

Har du lyst til å støtte oss. Gjør dette på vipps: #24794Vi søker ny trener til seriespillende lag

Postet av Hof IL - Håndball den 16. Mai 2020


Sesongen 19/20 er over, men vi retter fokuset mot ny sesong til høsten. Når den nye sesong begynner ved skolestart i august trenger våre J06 en ny hovedtrener. Vi søker derfor deg over 18 år som ønsker å trene en gjeng med håndballglade jenter. Er dette deg eller noen du kjenner?

Ta kontakt med oss på Mail: hof@rsn.handball.no

Vi håper å høre fra deg😊 
Turnering på søndag

Postet av Hof IL - Håndball den 5. Mar 2020

Søndag 8 mars på selveste kvinnedagen arrangerer vi aktivitetsturnering i Hofhallen for J9. Det skal spilles hele 11 kamper gjennom dagen på 5er bane. Første kamp starter 10.15 og siste kamp starter 17.30, så dette blir er håndballfylt dag med 11 lag påmeldt. 


Våre egne J9 skal også spille denne dagen. De har første kamp kl. 11.45 mot Konnerud. Andre kamp kastes i gang 13.15 mot Tønsberg Turn 2. Jentene er klare for kamp og gleder seg til å spille kamp igjen. 


Muligheter for god mat og drikke samt snacks i kiosken! 

Kom for å lage god stemning på tribunen, og heie frem lagene.