Smittevern under kamper i Hofhallen

Postet av Hof IL - Håndball den 29. Okt 2020

Velkommen til Hof hallen.

Personer med luftveissymptomer holder seg hjemme.

Hof hallen er åpen for publikum under alle våre håndballkamper. Vi gleder oss til å få besøk av dere, men før dere tar turen til oss, ønsker vi å gi dere litt informasjon:

 

Publikum:

Vi har ett begrenset antall plasser til tilskuere (30 stk.) Dette betyr at ikke alle kan være med å se kampen. Vi er opptatt av godt smittevern og trenger alles hjelp slik at det er trygt å komme på kamp. Det er satt opp sittematter. Disse skal være der de er lagt/tapet fast. Det skal være 1 meter mellom hver tilskuer. Dette gjelder også familiemedlemmer. Vis hensyn og sett deg på tribunene raskest mulig, og bli helst sittende på plassen din til du forlater hallen igjen. Bruk antibac.

Registrering: 

Dette gjøres gjennom en QR-kode, som tar deg videre til en registrering i vipps. Denne QR-koden er tilgjengelig i hallen når dere kommer. (Informasjonen lagres i 10 dager før dette slettes). Spillere, trenere og lagledere registrerer seg i TA før dere kommer til hallen. 

Garderobe:
 
Bortelaget sin garderobe er garderobe nr. 3. Hjemmelaget sin er garderobe nr. 4. Dusjene er stengt. Vi anbefaler å komme ferdig skiftet. 

Kiosk: 

Vi har foreløpig ingen kiosk under kamper.

Smittervernansvarlig:
 
Ved alle våre kamper har vi en smittevernansvarlig tilstede. Denne skal sørge for at smitteverntiltak i Hof hallen blir fulgt. 

 

 

Vi forholder oss til NHF sine smittevernregler.

Hilsen 

Hof IL håndball. 

 

Ved smitte, eller eventuelle spørsmål kontaktes:

Leder i Hof IL håndball,

Ellen Karine Sørum

Epost: ellenkruud@gmail.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.